Centric at a glance

Add your rating

Reviews and ratings

3.4
22 reviews
Work/Life Balance 3.2
Compensation/Benefits 3.1
Culture 3.1
Job Security/Advancement 2.8
Management 2.7

Review Details

56
44
37
22
13

CEO approval

53%
13 ratings

Craft Event #3 – Van Olietanker naar speedboot

Op 21 september gaf Menno Lanting de lezing Van Olietanker naar speedboot; over hoe bedrijven kunnen transformeren van gesloten, hiërarchisch en onpersoonlijk naar open, authentiek en verbonden. Menno Lanting is auteur van vele succesvolle managementboeken, waaronder Olietankers en speedboten (Longlist Managementboek van het Jaar 2015).

Craft Event #2 – Centric Tech Event 2016

Op woensdag 7 september kwamen bijna 500 Microsoft-fanaten, -professionals en geïnteresseerden naar CineMec Ede voor het Centric Tech Event 2016. Daar werden zij in één dag bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van development, infrastructuur en business & sales. Bezoekers konden rekenen op een afwisselend, leerzaam en vooral praktijkgericht programma met onthullende keynotes. De thema’s varieerden van Angular 2.0, Azure Security en Power BI tot Application Insight en Office 365. Grote publiekstrekker was Dennis Vroegop, softwarearchitect en HoloLens-expert. Hij was eerder te zien bij DWDD en demonstreerde op het Tech Event de enige HoloLens in Nederland.

Craft Event #1 - Xamarin VS Cordova

Op woensdagavond 13 april organiseerde Centric de kennissessie Xamarin vs. Cordova. Een interessante, informatieve en gezellige avond met 75 enthousiaste IT’ers. Xamarin vs. Cordova is het eerste event dat Centric organiseerde vanuit het IT-groeiprogramma Craft. Bekijk de terugblik van het event of kijk voor meer informatie over Craft op http://www.centric.eu/craft.

Reviews

About Centric

Centric zorgt ervoor dat organisaties zich kunnen richten op hun corebusiness. Dat doen we met innovatieve ICT en administratieve diensten. Maar vooral: met 4.500 enthousiaste professionals. Want wij vertrouwen op technologie, maar vinden dat mensen hét verschil maken.

Werk je bij Centric, dan werk je bij een informele organisatie die haar medewerkers
 – more... 

Claimed Profile
Employees
5,001 to 10,000
Industry
Links
Centric website
LinkedIn
YouTube

Twitter

Facebook