Sligro Employee Reviews

See reviews about:
Work-Life BalancePay & BenefitsJob Security & AdvancementManagementCulture
Showing all 48 reviews
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fun workplace
Stock clerk (Former Employee) –  VeghelSeptember 30, 2013
Very interesting job, time runs fast . Very esy to work with people.
Learned how to use spider equipment .
Pros
free launches, free fruits, drinks
Was this review helpful?Yes1No19Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
kratten stapelen gezellige werkomgeving.
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  BarendrechtDecember 2, 2016
heel gezellig werkplek.
je moet wel werken op tempo.
maar voor de rest topbaan
veel kansen om door te kunnen groeien.
Pros
pauze mag je zelf inplannen
Cons
met openbaar vervoer moeilijk te bereiken.
Was this review helpful?YesNoReport
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
groot concern met juiste aandacht voor de medewerkers
Verkoop binnendienst medewerker (Current Employee) –  SluisNovember 17, 2016
sligro is een concern met doorgroei mogelijk.
ze hebben duidelijke aandacht voor het personeel. Een goede organisatie structuur .
Was this review helpful?YesNoReport
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ik vind het super leuk
Stagiaire (Current Employee) –  HeerlenNovember 4, 2016
ik vindt het super daar en heel erg leerzaam en zou nog wat willen leren en ik hoop dat ik hier een beroep van kan maken
Pros
vriendelijke collega
Cons
heb ik niet
Was this review helpful?YesNoReport
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Groot familiebedrijf ondanks beursnotering
Vervangend voorraadbeheerder/ foodmanager (Former Employee) –  NieuwegeinFebruary 17, 2016
Sligro Food Group N.V. is een super bedrijf om voor te werken. Er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf intern te ontwikkelen. Ondanks dat het een beursgenoteerd bedrijf is heeft het korte werklijnen en heb je het gevoel deel uit te maken van een "familie".
Het is een gezond bedrijf dat regelmatig overnames doet maar waarbij er gekeken word naar een passende functie voor alle nieuwe medewerkers. Je past bij Sligro of niet. Mensen die zich er niet thuis voelen zijn meestal binnen een paar jaar weg, en mensen die zich er wel thuis voelen werken er meestal vele jaren
Pros
financieel gezond bedrijf dat geen rare dingen doet
Was this review helpful?Yes3No3Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Taken
Reach truckchauffeur (Former Employee) –  KapelleJune 3, 2016
Ben bij deze geweldige werkgever in dienst getreden als magazijn medewerker waar ik in het begin begon als orde verzamelaar. Daarna ben ik in functie van reachtruck chauffeur in gezet op diverse hal paden. Helaas door mijn nek probleem me baan kwijt geraakt.
Was this review helpful?Yes1No2Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve en gezellige werk sfeer
Stage ervaringen (Former Employee) –  ArnhemJune 23, 2016
bij de Sligro kan je jezelf verder ontwikkelen in een goede en wat gezellige manier hier zijn de collega's vriendelijk en de taken helder
Was this review helpful?Yes2NoReport
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Dit was leuk werken met een leuk team.
Orderverzamelaar (Former Employee) –  Den HaagApril 12, 2016
Mijn taak was om er voor te zorgen om de bestellingen klaar te maken zodat de sligro vrachtwagen bevoorraad werden ik heb daar bijna een jaar gewerkt als orderpicker. en toen begon de crisis helaas en moest daar vertrekken.
Pros
leuk werk
Cons
salaris
Was this review helpful?Yes5No3Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige informele werksfeer
Deli-Food Medewerker (Current Employee) –  AlmereMarch 30, 2016
Leuk bedrijf! Zou zo weer teruggaan als dat kon. Helaas zijn we met meerdere mensen ontslagen omdat een target niet gehaald is.
Pros
Geeft veel
Cons
Moet zelf een hoop uitvinden
Was this review helpful?Yes4NoReport
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige tijd
Productiemedewerker (Former Employee) –  KapelleApril 4, 2016
Het is leuk werk,leuke collega"s en het is seizoenswerk.

Ik heb er veel geleerd en het leukste van de baan is dat er van alles te doen en te leren valt.
Was this review helpful?Yes2NoReport
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Slechte werksfeer
Front-end medewerker (Current Employee) –  EnschedeMarch 11, 2016
Slechte onderlinge communicatie. Er zijn een aantal personen die er de vinger in de pap hebben en dat drukt de werksfeer.
Pros
goede verdiensten
Cons
Veel gepraat onderling
Was this review helpful?Yes5No2Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
slecht leiderschap, leuke collega's
Logistiek Medewerker (Former Employee) –  Kapelle, ZESeptember 7, 2015
Ik heb bij meerdere sligro filialen gewerkt. En het verschil is echt groot.
Bij Sligro vlissingen heb ik de leukste tijd van mijn leven gehad. Fijne collega's. Goede leiding echt TOP!

En dan kom je in kapelle, compleet het tegenovergestelde, Slechte leiderschap, slechte personeelsplanning waardoor je vaak moet overwerken of geen vrij krijgt wanneer je dat in 3voud maanden van tevoren heb aangevraagd.
verwacht als een nummer behandeld te worden.

Enige pluspunten waren de gratis frisdrank en de fijne collega's.
Pros
gratis frisdrank
Cons
slecht leiderschap, zwaar werk, veel overwerken (tijd voor tijd)
Was this review helpful?Yes8No1Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige en prettige werksfeer
Verkoop Medewerker Binnendienst (Former Employee) –  Amsterdam, NHSeptember 23, 2015
Als verkoop mederwerker binnendienst was ik zelfstandig bezig met klantenonderhoud en administratieve werkzaamheden. Daarnaast zijn mijn collega's altijd flexibel om mij te ondersteunen. Ik heb ook mezelf ontwikkeld in het klantenonderhoud Burger kings en pompstations.Het belangrijkste is voor mij geweest dat ik elke dag met een lach op mijn gezicht naar het werk kon gaan.
Was this review helpful?Yes4No5Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke collega's en goede werksfeer
Orderpicker/magazijnmedewerker (Former Employee) –  Drachten, FRDecember 15, 2015
leuke werkplek groot bedrijf
goede arbeidsvoorwaarden
prettige werktijden
Pros
vrijdag patatdag!!
Was this review helpful?Yes7No1Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
working by Sligro is not bad, but leadership is not in a good level.
warehouse worker (Current Employee) –  Gilze, NBJuly 8, 2015
I am working on night shift from 9 in the evening untill 7 in the morning. I prepares articles for shipping. I learn how to work with scaner. My leadership are not competent and only give rules to make people work much complicated. In this company is "friend policy" thats mean that if you are good friend of teamleader you have easy work. Is not hard work but atmosphere at work make work much harder. I like this work anyway.
Was this review helpful?Yes5No2Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Zelfstandige maar gezellige werkomgeving
Orderpicker (Current Employee) –  PuttenOctober 15, 2015
De dag bestaat uit ordersverzamelen voor supermarkten.
Het is gezellig met de andere werknemers.
Pros
Zelfstandig, maar toch veel contact met collega's.
Cons
Geen goede leidinggevenden
Was this review helpful?Yes4No1Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
fijne werkplek
sligro vers afdeling hulp kracht drukke periode (Former Employee) –  Amersfoort, UTNovember 2, 2015
fijne werkplek

fijn contact tussen de collega's

goede communicatie
Pros
goede communicatie
Cons
soms zwaar werk
Was this review helpful?Yes6NoReport
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
een winkel voor de horeca
afdelingsmanager (Former Employee) –  Roosendaal, NBNovember 4, 2015
het was een goeie ervaring om als manager hier te werken, de ervaringen hebben mij zeker verder geholpen
Pros
x
Cons
x
Was this review helpful?Yes4No2Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuk werk, leuke collega's
Winkelassistent/Orderpicker (Former Employee) –  ZwolleNovember 4, 2015
leuk werk en leuke collega's, zeker een aanrader om te werken!
Was this review helpful?Yes3No1Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuk bedrijf, afwisselend, leuke werksfeer.
Caissière medewerker (Current Employee) –  Leeuwarden, FRSeptember 20, 2015
kassa werkzaamheden, telefoon opnemen,doorverbinden etc. nieuwe klanten inschrijven, debiteuren administratie, kasopmaak verzorgen.

afwisselende baan, goede werksfeer.
Was this review helpful?Yes4NoReport

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Sligro. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4.1
Based on 48 reviews
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 star

Ratings by category

Work/Life Balance
3.8
Compensation/Benefits
3.9
Job Security/Advancement
3.5
Management
3.6
Culture
4.1