Sligro Employee Reviews

  • Job Work/Life Balance
  • Compensation/Benefits
  • Job Security/Advancement
  • Management
  • Job Culture
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fun workplace
Stock clerk (Former Employee), VeghelSeptember 30, 2013
Pros: free launches, free fruits, drinks
Very interesting job, time runs fast . Very esy to work with people.
Learned how to use spider equipment .
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving met top Collega's
Verkoopmedewerker (Former Employee), Den Bosch, NBJuly 30, 2015
Pros: Collega's, Kaarten in de pauze en samen een.
Cons: Soms te weinig personeel voor de gegeven werkzaamheden.
Hard werken maar wel met elkaar en voor elkaar!
Veel van geleerd en leuke collega's gehad.
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve en gezellige werkomgeving met veel ontwikkelingsmogelijkheden
Logistiek medewerker (Former Employee), Rotterdam, ZHJuly 16, 2015
Een typische dag bij Sligro is hard werken.
Ik heb geleerd wat er allemaal in een magazijn gebeurt.
Ik heb kunnen genieten van gezellige collega's.
Het moeilijkste van de baan was de kou in de magazijn.
Het leukste van de baan was de gezellige werksfeer.
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
working by Sligro is not bad, but leadership is not in a good level.
warehouse worker (Current Employee), Gilze, NBJuly 8, 2015
I am working on night shift from 9 in the evening untill 7 in the morning. I prepares articles for shipping. I learn how to work with scaner. My leadership are not competent and only give rules to make people work much complicated. In this company is "friend policy" thats mean that if you are good friend of teamleader you have easy work. Is not hard work but atmosphere at work make work much harder. I like this work anyway.
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leerzaam bedrijf
Verkoper binnendienst versafdeling (Former Employee), Eindhoven, NBApril 14, 2015
Veel ervaring opgedaan door de combinatie van hard werken en interessante gesprekken met klanten.
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Mooi bedrijf binnen de horecawereld
Vestigingsmanager (Former Employee), Drachten, FRMarch 10, 2015
Als vestigingsleider heb ik kunnen terug zien op een mooie werktijd bij Sligro. Heel veel geleerd en daar zijn dan ook alle moglijkheden voor.
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
fijn werk
Teamleider (Current Employee), Zwolle, OVMarch 9, 2015
prima werkgever
sociaal
fijne medewerkers
overleg is altijd mogelijk
uitdaging in het werk
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Jammer dat ze een overname hebben gehad. Daar ben ik de dupe van geworden.
Regionaal Manager Foodservice (Current Employee), VeghelMarch 8, 2015
Zeer pretige werksfeer, fijne collega's, altijd weer een uitdaging om nieuwe klanten binnen te halen. Fijn dat je met horeca hebt te maken, maar er niet in zit. Het ontzorgen van klanten is het leukst in mijn job en dat je dan met veel collega's te maken hebt.
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
sligro is een leuk bedrijf
chaufeur (Current Employee), Enschede, OVJanuary 10, 2015
Pros: gezellig
Cons: koud ivm koel en vries ruimtes
zeer leuk bedrijf hard werken word echt gewaardeert door de leiding het moeilijkste van de baan is dat je echt geen fouten kunt maken maar je hebt wel leuk kontackt met klanten
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
sligro is een mooi stabiel bedrijf
restaurant manger (Current Employee), Almelo, OVDecember 29, 2014
Pros: stress bestendig, sociaal, collegiaal, vriendelijk, schoon en netjes, zelfstandig en leergierig en ondernemend.
Cons: kan niet goed still zitten en stil zijn.
ik heb hier veel geleerd en werk er met veel plezier. en zou graag mijn werk voort zetten maar we hebben besloten te verhuizen naar belgie in Maaseik en nu zoek ik werk dichter bij huis.
ik werk nu 2 en half uur van huis en blijf dan ook de hele week bij mijn zin weg om te werken en kom in de weekende naar huis.

En ik zoek dus nu een full time job in maaseik of dichter bij.
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Niet werknemervriendelijk
Zaterdagkracht (Former Employee), Kapelle, ZEDecember 28, 2014
Pros: goede arbeidsovereenkomst
Cons: veeleisend werk
Een bedrijf dat puur denkt aan productiviteit en niet om haar collega's. Verwacht geen persoonlijke gesprekken of interesse. Meer als een nummer behandeld dan als een naam.
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een werkbare planning is het halve werk een slechte planning maakt je kansloos
Horeca chauffeur (Former Employee), Gilze, NBNovember 5, 2014
Pros: technisch betrouwbare wagen en koelingen
Cons: kapotte of te weinig spanbanden teveel uren met onnodige tijdsdruk
Als je dag in dag uit een planning maakt die op papier al niet klopt omdat klanten buiten de bloktijden worden gepland en niet op economische volgorde worden ingedeeld verlies je niet alleen veel tijd,brandstof maar uiteindelijk ook je klanten die elke dag met het gevolg daarvan worden gecontrfonteerd.
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuke baan
orderpikster/verzammelaar (Former Employee), GESeptember 6, 2014
Pros: leuke collega s
Cons: geen
mijn ervaring bij vanouds prisma nu sligro is alleen maar positief leuke mensen goede werksfeer ging graag naar mijn werk , maar na 3 contracten moest ik weg want dan hadden ze een vast contract moeten geven en het toen al sligro was niet zo op parttime dames dus liep je contract af dan kon je gaan .
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een fijne bijbaan voor studenten die een lekker centje willen bij verdienen naast hun studie.
Logistiek medewerker (Current Employee), Venray, LIAugust 28, 2014
Pros: secundaire arbeidsvoorwaarden, kantine
Goede werksfeer met leuke collega's.
Door de jaren heen veel ontwikkelingen meegemaakt en ervaringen op gedaan.
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Groot bedrijf
administratief medewerkster/ productiemedewerkster (Current Employee), Veghel, NBAugust 19, 2014
Pros: gratis drinken in de pauzes, en de rest van het eten niet duur
Cons: te lange pauzes
Je weet elke dag waar je ongeveer aan toe bent en het is geen moeilijk werk. De gezelligheid moet je zelf maken, als je er zelf niks van maakt is geen enkele baan leuk.
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
in dit bedrijf heb ik met plezier jarenlang gewerkt
afdelingschef (Former Employee), Haarlem, NHMay 26, 2014
Pros: leuke werksfeer en collega's goed contact met de klanten
Cons: kon bij sligro voor mijn klanten alleen artikelen bestellen bij sligro zelf
Leuke baan gehad was verantwoordelijk voor eigen afdeling prettige werksfeer en fijne collega's ging met plezier naar mijn werk het contact met de directie was uitstekend
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
super bedrijf
Magazijnmedewerker (Former Employee), den haagMay 16, 2014
jammer en spijt dat ik hier zelf ben weggegaan, ben gevraagd door ander bedrijf
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
vakantie werk
lader en losser (Former Employee), Den Haag, ZHApril 9, 2014
Pros: gratis overgebleven etens waarde
Cons: vieze opdrachten
begon altijd om een uur of 8, werkte om vrachtwagens te lossen, alles werd vast gezet
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve en gezellige werksfeer
Magazijn medewerker (Former Employee), Drachten, FRJanuary 13, 2014
Pros: altijd lekker eten
Productieve en gezellige werksfeer met goede en kwalitatieve leidinggevenden, leuke collega s
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
leuk gezellig
Logistiek medewerker (Former Employee), Amsterdam, NHJanuary 6, 2014
Pros: gezelligheid onderling werk druk zelf standigheid
Cons: verkeerde mensen op de verkeerde plek. geen goede leiding
hard werken. geleerd om onderdruk te werken, fijne collegas gehad,
Goede werk omstandig heden onderling
Leiding lied soms te wensen over daar