Sligro Employee Reviews

See reviews about:
Work-Life BalancePay & BenefitsJob Security & AdvancementManagementCulture
Showing all 65 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Waardeloos managment
Orderpicker/magazijnmedewerker (Former Employee) –  Nieuwegein (BS)November 8, 2017
Roosters waren een drama. Zo ongeveer iedere dag overwerken en totaal geen waardering. Direct leidinggevende probeerde er nog iets van te maken, maar werd continu gedwarsboomd. Overdag werken is een feestje, maar in de avond moet je het puin van de dagdienst wegwerken.
Pros
Leuke collega's
Cons
Directie heeft geen idee wat ze aan het doen zijn.
Was this review helpful?Yes 3NoReport
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Bedrijf met communicatieproblemen
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  VeghelNovember 7, 2017
Vanaf het moment dat ik begonnen ben zijn er al problemen met communicatie tussen werkgevers en werknemers. Dit is ook de reden dat ik ontslag genomen heb
Pros
Gratis soep
Cons
Slechte communicatie
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige collega's
Logistiek medewerker (Current Employee) –  PuttenOctober 12, 2017
Afwisselend werk, je moet voor jezelf durven op te komen anders kom je niet verder binnen het bedrijf, waardering voor je werk moet je eisen - die krijg je niet zomaar
Pros
gratis drinken en fruit
Cons
dure lunchgerechten
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving
Stagiair (Former Employee) –  BredaOctober 4, 2017
Stage goed afgerond, mede door mijn gezellige collega's toen die tijd.
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
wisselvallig
Verkoopmedewerkster (Former Employee) –  EindhovenAugust 14, 2017
De sfeer in de filialen is niet de beste.....
er heerst een negatieve werksfeer,dat is erg jammer.
Pros
goede cao en extra's
Cons
cultuur & de sfeer onderling
Was this review helpful?Yes 5NoReport
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werksfeer
Emballage medewerker (Former Employee) –  Berkel en RodenrijsJuly 19, 2017
Veel te doen bij Sligro in Berkel en Rodenrijs, ik werkte daar als emballage-medewerker.
Was this review helpful?Yes 2NoReport
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
order picker
Reachtruckchauffeur (Former Employee) –  KapelleJuly 8, 2017
we must work a lot hour and all days from 6.00 till the end maby 17.00 or 20.00
Was this review helpful?Yes 3NoReport
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
mensen waar ik mee moet werken is echt heel leuk
Logistiek medewerker (Current Employee) –  ZwolleJune 27, 2017
Wil meer uren werken bij Sligro maar is niet mogelijk
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuk bedrijf met veel dynamiek
Manager Voorraad en Assortimentsbeheer (Current Employee) –  VlissingenJune 21, 2017
Werk met veel verschillende facetten wat het werk bijzonder en divers maakt.
Pros
Flexibiliteit
Cons
Hoofd Kantoor
Was this review helpful?Yes 2NoReport
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke werkplek, slecht management
Versmedewerker (Current Employee) –  Utrecht (stad)April 24, 2017
Helaas is er bij deze vestiging geen juist management. In anderhalf jaar tijd zijn van de ca. 30 starters nog 9 personen in dienst. Het MT verschuilt zich in het kantoor en daardoor is er geen enkele binding met de werkvloer. Collega┬┤s worden aan de kant gezet op minder nette manieren waardoor vele op eierschalen lopen. Dit gepaard met weinig klanten maakt van versspecialisten in principe vakkenvullers. Het is te hopen dat er meer klanten aangetrokken worden. Onderling contact op de werkvloer is goed.
Was this review helpful?Yes 7NoReport
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke tijd gehad
Oderpicker (Former Employee) –  PuttenApril 24, 2017
Leuk voor jonger, je word goed begeleid en je krijgt de tijd om orderpicker te leren.
Pros
Gezellig, goede begeleiding.
Cons
Vroeg, als je op school zit kan je maar 1 dag in de week werken.
Was this review helpful?Yes 4NoReport
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
eigen baas
poelier (Former Employee) –  Rotterdam-ZuidMarch 4, 2017
ik opende de afdeling en ik sloot de afdeling ik deed alles zelf bestellen invoeren verkoop fileren uitbenen had me eigen sleutel en code ik heb daar 4 jaar met heel veel plezier gewerkt 70 uur per week maar ze konden me geen contract aanbieden en ben ik weggegaan ik wilde zekerheid wilde een huis kopen
Pros
eigen baas
Cons
geen contract
Was this review helpful?Yes 7No 1Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke collega's
Logistiek medewerker (Current Employee) –  KapelleFebruary 27, 2017
Veel werknemers verlaten Sligro naar enige tijd. Nieuwe werknemers worden goed ingewerkt en worden snel opgenomen in de groep.
Cons
Geen reiskostenvergoeding
Was this review helpful?Yes 5No 2Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve gezellige werksfeer
ordepikker (Former Employee) –  berkel en rodenrijsFebruary 20, 2017
was een baan die in mijn profiel past waar ik mij geheel kon ontwikelen
Was this review helpful?Yes 1No 3Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productive environment, nice and talkative people, pool table, mini football table, big cafeteria.
flexworker (Former Employee) –  VeghelJanuary 29, 2017
Sligro werehouse, where I was working, was a nice start in Netherlands, good work hours, nice people, almost everyone was talking english, bosses were good and understanding too. I quit, because the company (Hobij) who put me in Sligro company made alot of mistakes with salary.
Was this review helpful?Yes 5No 3Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
saaie werkomgeving. er is altijd wat te dorn
Emballage medewerker (Former Employee) –  Berkel en RodenrijsDecember 13, 2016
het werksfeer kon veel beter.
het werk is wel leuk. je bent continu bezig.
je bent hier ook de hele dag fysiek bezig en zit niet saai achter een computer.
Was this review helpful?Yes 2No 3Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
kratten stapelen gezellige werkomgeving.
Magazijnmedewerker (Former Employee) –  BarendrechtDecember 2, 2016
heel gezellig werkplek.
je moet wel werken op tempo.
maar voor de rest topbaan
veel kansen om door te kunnen groeien.
Pros
pauze mag je zelf inplannen
Cons
met openbaar vervoer moeilijk te bereiken.
Was this review helpful?Yes 2No 1Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
groot concern met juiste aandacht voor de medewerkers
Verkoop binnendienst medewerker (Current Employee) –  SluisNovember 17, 2016
sligro is een concern met doorgroei mogelijk.
ze hebben duidelijke aandacht voor het personeel. Een goede organisatie structuur .
Was this review helpful?Yes 3No 2Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
ik vind het super leuk
Stagiaire (Current Employee) –  HeerlenNovember 4, 2016
ik vindt het super daar en heel erg leerzaam en zou nog wat willen leren en ik hoop dat ik hier een beroep van kan maken
Pros
vriendelijke collega
Cons
heb ik niet
Was this review helpful?Yes 2No 4Report
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
productieve en gezellige werk sfeer
Stage ervaringen (Former Employee) –  ArnhemJune 23, 2016
bij de Sligro kan je jezelf verder ontwikkelen in een goede en wat gezellige manier hier zijn de collega's vriendelijk en de taken helder
Was this review helpful?Yes 5No 2Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at Sligro. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4.0
Based on 65 reviews
5 stars
4 stars
3 stars
2 stars
1 star

Ratings by category

Work/Life Balance
3.7
Compensation/Benefits
3.7
Job Security/Advancement
3.3
Management
3.4
Culture
3.9