Senior adviseur / projectleider gemalen
Arcadis - Indiana

This job posting is no longer available on Arcadis NL. Find similar jobs:Senior Adviseur jobs - Arcadis jobs

Ter versterking van het werkveld “Gemalen” hebben we een vacature voor senior adviseur/projectleider gemalen. Wij zoeken een proactieve, creatieve en gedreven professional die mede vorm wil geven aan onze ambities op het gebied van riool- en poldergemalen.

Als senior adviseur/projectleider ben je in staat om ons vakgebied Gemalen vorm en inhoud te geven, ons markt aandeel verder te vergroten op basis van inhoudelijke kennis projecten te acquireren en uit te voeren. Je signaleert kansen in de markt en gaat het gesprek met de klant aan. Je maakt hierbij gebruik van jouw netwerk in de watersector bij Rijkswaterstaat, de Waterschappen en drinkwaterbedrijven.

Als senior ben je mede verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van ons team. Je bent in staat om junioren te begeleiden en te stimuleren. Je werkt intensief samen met onze collega’s werkzaam op het gebied van waterbouw en watersysteem en bent in staat over de grenzen van het werkveld heen te kijken en bruggen te slaan.

About this company
59 reviews
ARCADIS US is the US arm of Netherlands-based environmental and engineering services company ARCADIS. The company provides consulting,...