ING Employee Reviews in Netherlands

Found 467 reviews matching the search See all 1,472 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
5.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
geweldig bedrijf dat met zijn tijd mee gaat en mij veel heeft geboden.
Business Manager (Former Employee) –  AmsterdamJuly 10, 2018
Bij ING werkte ik in een agile omgeving waarbij we zeer resultaat gericht te werk gingen. Dat is iets waar ik van hou. We werkte in multidisciplinaire teams. De liefde voor het Customer Experience vak heb ik daar geleerd. Het lastige bij ING is dat er met veel partijen moet worden afgestemd maar ook dat heb ik daar geleerd.
Pros
goed salaris en fijne werksfeer
Cons
besluitvaardigheid management
Was this review helpful?YesNoReport
5.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een van de beste werknemers van Nederland
Account Manager (Current Employee) –  AmsterdamJuly 8, 2018
- Goeie salaris
- leuke collega's (niet altijd natuurlijk)
- flexibel met werken vanuit thuis (afhankelijk van afdeling)
- jonge mentaliteit en iedereen is open om advies te geven / suggesties
Pros
NS businesscard, flex werken vanuit thuis
Cons
Weinig minpunten, niets belangrijks (slechte koffie, soms bureaucratie, enzo)
Was this review helpful?YesNoReport
5.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fantastiche werkgever en zeer professionele organi
Management (Former Employee) –  LeeuwardenJuly 4, 2018
ING is zich bewust van het feit dat de medewerker het kapitaal van de organisatie is. Autonomie en Ontwikkeling staat hoog op de lijst, als je het aandurft!

ING heeft enorm bijgedragen bij het worden wie ik ben en ik ben ontzettend trots dat ik 20 jaar onderdeel heb mogen zijn van alle verandering, groei en professionalisering!
Pros
Professionele organisatie
Cons
Reorganisaties volgen iets te snel op elkaar, waardoor de waardevolle basis wel wat te voortduren heeft.
Was this review helpful?YesNoReport
5.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Ing
CLT MEMBER ZAKELIJK (Current Employee) –  LeeuwardenJuly 2, 2018
ING is een mooi bedrijf om veel ervaring op te doen. ING is erg zoekende in hoe ze de combinatie van klantverzoeken en klantcontacten het beste kunnen verdelen.
Pros
Veel zelfstandigheid
Cons
Veel werkdruk
Was this review helpful?YesNoReport
5.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Fijne werkgever
MEDEWERKER BETAALGROEP (Former Employee) –  Amsterdam-ZuidoostJune 26, 2018
Heb jaren met plezier gewerkt, laatste jaren is het door de bezuinigingen wat minder geworden.
Alle dagen waren leuk, kon er fijn mijn werk doen.
Pros
Financieel niets te kort gekomen
Cons
Bezuinigingen
Was this review helpful?YesNoReport
4.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Productieve en gezellig bedrijfscultuur binnen afdeling hypotheken
Hypotheek customer loyalty medewerker (Former Employee) –  Amsterdam-ZuidoostJune 19, 2018
Heel veel telefoontjes, maar toch erg gezellig. Het werk maakt niet meer uit maar de mensen wel. Ik heb leren direct worden en mijn mening op de juiste manier kunnen uiten en feedback geven aan collega's. Het bedrijfscultuur is heel gezellig. Ik vond niets moeilijk aan mijn baan (onder mijn niveau) Het leukste was dat wij collega's een band hebben gecreëerd waardoor wij elkaar gingen motiveren
Pros
Gratis avondmaaltijd als je avond dienst hebt
Cons
soms ook avonddiensten
Was this review helpful?YesNoReport
4.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Samenwerken in een omgeving met veel vrijheid
CLT Member Hypotheken (Former Employee) –  Amsterdam-ZuidoostJune 16, 2018
"Agile"
SamenWerken in een Customer Loyalty Team staat hoog in de vaandel.

Verantwoordelijk van A tot Z in het beoordelen, behandelen en oplossen van klantverzoeken.

Dagelijks opnieuw bepalen welke werkzaamheden afgerond moet zijn aan het einde van de dag.

Klanten bedienen via chat, mail, telefonisch of schriftelijk; het gaat erom dat onze klanten First Time geholpen zijn.

Kort samengevat een Profesional op het gebied van hypotheken!

Dagelijks klanten in een positieve zin verrassen en de verwachtingen overtreffen.
Pros
Veel vrijheid om eigen ideëen in te brengen, de rollen worden afgewisseld (dus eerlijke verdeling van werk en vakantiedagen), informeel en toegankelijk, goede samenwerking.
Cons
Minder kansen op doorgroei als je extern bent, veel reorganisaties (dus minder zekerheid)
Was this review helpful?YesNoReport
1.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
wat ik heb geleerd
Administratief medewerkster Zakelijke Relaties (Former Employee) –  Den BoschJune 13, 2018
door alle administratieve afdelingen heen gelopen en hiermee de ervaring opgedaan voor het leven.
Was this review helpful?YesNoReport
5.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Innovatief en informeel
Mobiliteitsmanager Rotterdam & Amsterdam (Current Employee) –  RotterdamJune 11, 2018
Mooi informeel en innovatief bedrijf.
Gaat mee met veranderingen in de wereld.
Was this review helpful?YesNoReport
5.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Goede collegiale sfeer
Specialist Betalingsverkeer & Cashmanagement (Former Employee) –  EindhovenJune 1, 2018
De sfeer op de werkvloer en tussen collega's is uitstekend en gebaseerd op wederzijds respect.
Je wordt uitgedaagd om mee te denken over processen etc
Pros
Uitstekende arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden
Cons
Weinig mogelijkheden voor werk in de regio
Was this review helpful?YesNoReport
4.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Een gezellig bedrijf waarin je jezelf kunt zijn
Administratief medewerker (Current Employee) –  LeeuwardenMay 30, 2018
De ING is een gezellig en informeel bedrijf om te werken. Je hebt snel contact met collega's van andere afdelingen en de lijnen intern zijn kort, ook richting het management. Erg jammer dat er te weinig gewerkt wordt met vaste contracten en dat je er als uitzendkracht na 3,5 jaar meestal uit moet.
Pros
Korte lijnen richting het management
Cons
Weinig kansen op een vaste baan en om jezelf echt te ontplooien
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
veel marketing weinig inhoud
Private Banker en Beleggingsadviseur (Former Employee) –  AmsterdamMay 28, 2018
Het bedrijf staat zeer goed bekend, maar blijft een ons-kent-ons bolwerk, waarbij uiterlijke schijn belangrijker is dan werkelijk verbeteren van de bedrijfsvoering. Niet voor niets heet het tegenwoordig bieden van een klantreis, (customer journey), en klantbeleving (client experience), waarbij het resultaat ondergeschikt is aan de marketing om de onwetende klant een positief beeld te schetsen.
Pros
Goed salaris
Cons
weinig ruimte voor eigen inbreng. Blijf bij je taak en doe verder niet te veel.
Was this review helpful?YesNoReport
4.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Leuke uitdaging
Medewerker afdeling Klachten en Verschillen (Former Employee) –  AmsterdamMay 26, 2018
Diversiteit in de functie, veel geleerd, leuk team ,
Pros
veel werk ervaring opgedaan
Cons
dat ik de ING moet verlaten
Was this review helpful?YesNoReport
5.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
goede werkgever
Managing Director (Former Employee) –  AmsterdamMay 16, 2018
ING is een prima werkgever. Door de jaren heen zijn er natuurlijk wel wat dingen veranderd, maar dat lijkt me gezien de crisis ook wel een must.
Pros
prima arbeidsvoorwaarden
Cons
bankcultuur traag in beslissingen
Was this review helpful?YesNoReport
4.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
De visie om de klantervaringen overal ter wereld gelijk te trekken.
Infra IT-Integrator (Former Employee) –  Amsterdam-ZuidoostMay 7, 2018
ING heeft ervoor gekozen om zo goed mogelijk alle ICT onderdelen samen te voegen en alle producten centraal te ontwikkelen.
Hierdoor kunnen de producten aan alle klanten van ING in diverse landen worden aangeboden, waardoor de klanten geen verschillen zullen merken.
Er zal b.v. voor internet bankieren een product in alle landen waarin ING actief is worden aangeboden.
Pros
Efficientie & Klantervaring
Cons
Geen
Was this review helpful?YesNoReport
4.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Veel positief klantencontact
Senior Accountmanager Particuliere Relaties (Former Employee) –  RotterdamApril 23, 2018
Heb deze functie met heel veel plezier uitgeoefend.
Pros
Creatief bezig zijn met je klanten
Cons
Geen
Was this review helpful?YesNoReport
5.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Innovatieve werkomgeving
HR Adviseur (Current Employee) –  AmsterdamApril 20, 2018
Een van de TOP werkgevers! Ik heb heel veel geleerd bij ING en zal dit zeker als bagage meenemen!
Was this review helpful?YesNoReport
5.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Really cosy and educative environment
Consultant within the mortgage division (Former Employee) –  GroningenApril 15, 2018
During my student time this was the perfect employer. I worked on a young and ambitious department.
Was this review helpful?YesNoReport
3.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
gezellige werkomgeving
Operationeel incasso medewerker (Former Employee) –  Amsterdam-ZuidoostApril 9, 2018
veel vrijheid in het werk, flexibele werktijden, motiverende omgeving.
Pros
flexibele werktijden
Cons
moeilijk door te groeien
Was this review helpful?YesNoReport
5.0
Job Work/Life Balance
Compensation/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Prettige werkomgeving, bij de tijd, eigen invulling van werktijd
Event coördinator (Former Employee) –  Amsterdam-ZuidoostApril 9, 2018
Heerlijk werken in vrijheid en vertrouwen. Zelf tijd indelen, als je werk maar afkomt. ING gaat mee met de tijd, heeft budget om zaken op te pakken / uit te voeren, maar goed argument is verplicht.
Was this review helpful?YesNoReport
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at ING. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

4.0
Based on 1,472 reviews
5497
4597
3282
258
138

Ratings by category

3.8Work/Life Balance
3.9Compensation/Benefits
3.5Job Security/Advancement
3.6Management
3.9Culture

Ratings from women

3.9InHerSight Score

3.8Personal Development

3.5Career Opportunities

4.2Family Support

Women rate the female-friendliness of their workplaces on InHerSight

Powered by InHerSight