Working at XXXLutz: 1 Review
Review this companyJob Title
All
Location
United States1 review
Ratings by category
Search reviews
Sort by
Found 1 review matching the searchSee all 183 reviews
Kifelé csilivili de belül rohad
Pénztáros (Former Employee) - XXXLutz Lehel út - January 12, 2022
Indeed Featured review
The most useful review selected by IndeedNagy nulla az egész. Külsősként dolgoztam itt kasszában és bár jobb pénzt kaptam mint a belsős dolgozók, majdhogynem az egészségem ment rá erre a helyre. A lehel úti áruházban dolgozom ‘21 áprilisától ‘21 decemberig, mikor is így döntött az új vezető K.H., hogy januártól nem kéri a külsős pénztárosokat. Ezt így egyik napról a másikra. Nem mintha nem akartam volna váltani már jó ideje, de ez így gyomron vágott. Egyre kevesebb emberrel akarja megoldani az áruház működését, mindezt úgy hogy a szemétségei miatt (pl úgy beszél emberekkel mint egy darab sz*rral és idiótábbnál idiótább döntéseket hoz) naponta mondanak fel régi dolgozók. A vásárlók persze őrjöngenek mert nincs ember aki segítsen nekik és lassan halad a sor a pénztárnál pontosan előbbi mondatban foglalt dolgok miatt, hiszen nincs elég ember. Szerintem idő kérdése és bedől ez az áruház plusz maga a cég is. A bútorrendeléseket nem teljesítik megadott határidőre. Ha meg is érkezik a dolog akkor vagy hiányos vagy sérült. Előbb szerintem a vezetőséget kellene kompletten lecserélni és nem az idegesítő csillogós akciózgatós marketingbe fektetni elképzelhetetlen mennyiségű összeget. Aztán hátha javulna az egész.
Pros
Lelkiismeretes dolgozók, akik szívüket lelküket beleadják a munkájukba.
Cons
A hosszabban kifejtett véleményemben azt hiszem mindent leírtam.
Was this review helpful?
XXXLutz insights
What people like
- Ability to meet personal goals
- Energizing work tasks
- Ability to learn new things
Areas for improvement
- Fair pay for job
- Time and location flexibility
- Sense of belonging
Want to know more about working here?
Ask a question about working or interviewing at XXXLutz. Our community is ready to answer.Ask a QuestionOverall rating
Ratings by category
2.4 out of 5 stars for Work/Life Balance