Tukikeskus –
AiheetOppaatOta yhteyttä

Tilin sulkeminen

Oletko lähtemässä Indeedistä? Toivottavasti näemme sinut pian uudelleen. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit sulkea tilisi ja mitä prosessin aikana tapahtuu. Haluatko poistaa myös Indeed-tietosi? Tämä sivu auttaa sinua pääsemään alkuun.

Kaksi tapaa sulkea tili

Vaihtoehto yksi: tilisi asetuksista

Vinkki: Tarkista viestintäasetuksesi. Peru kaikki ei-toivotut sähköpostit ja ilmoitukset ennen tilisi sulkemista.

Näin pääset alkuun

  1. Avaa tilin asetukset
  2. Klikkaa tai napauta kohtaa Sulje tilini. Tämä linkki on sähköpostiosoitteesi alapuolella.
  3. Vastaa valinnaiseen tilin sulkemista koskevaan kyselyyn.

Entä jos Sulje tilini -linkki ei ole käytettävissä?

Sinulla saattaa olla työnantajatili. Ota meihin yhteyttä, niin voimme sulkea tilin puolestasi.

Mitä tapahtuu seuraavaksi

Kun suljet tilisi, kaikki siihen liittyvät tiedot poistetaan. Et voi aktivoida tiliä uudelleen mutta voit aina luoda uuden tilin samalla sähköpostiosoitteella.

Vaihtoehto kaksi: tilin sulkeminen tiedot poistamalla

Näin pääset alkuun

  1. Käytä henkilötietojen pyyntölomaketta
  2. Lue lisää tietojen pyytämisestä tai poistamisesta.

Mitä tapahtuu seuraavaksi

  • Tämä toimenpide poistaa tietosi ja sulkee tilisi. 
  • Prosessi voi kestää jopa 30 päivää. Kun saat vahvistuksen tietojen poistamisesta, voit luoda uuden tilin samalla sähköpostiosoitteella.
  • Jos sinulla on yhdistetty tili ja poistat Indeed-tilisi, et voi käyttää samaa käyttäjätunnusta Glassdooriin kirjautumiseen.

Entä jos Indeed- ja Glassdoor-tilisi ovat yhteydessä toisiinsa?

  • Jos sinulla on yhdistetty tili ja poistat Indeed-tilisi, et voi käyttää samaa käyttäjätunnusta Glassdooriin kirjautumiseen.
  • Sinulla on edelleen Glassdoor-tili. Sinun tulee poistaa Glassdoor-tilisi erikseen, jos haluat poistaa kaikki tietosi.
  • Ota meihin yhteyttä täällä, jos tarvitset apua yhdistettyjen tilien kanssa.

Indeedin käyttö tulevaisuudessa

Luo uusi tili käyttämällä samaa tai eri sähköpostiosoitetta.

Tekninen tuki

Ongelma: Saan edelleen sähköpostiviestejä, vaikka olen sulkenut tilini.

Ratkaisu: Onko sinulla useampi kuin yksi tili? Tarkista sähköpostitilauksesi, jotta voit välttää ei-toivottujen sähköpostiviestien vastaanottamisen.

Usein kysyttyä

Kysymys: Voinko asettaa tilini tauolle?

Vastaus: Et. Voit kuitenkin perua työpaikkailmoitusten, sähköpostiviestien ja muiden ilmoitusten tilaukset tilisi viestintäasetuksissa.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Lisää tästä aiheesta

Tunnuskoodien luonti ja hallintaPuhelinnumeron vahvistaminenPuhelinvahvistuksen ongelmat: vianmäärityksen perusteetViestintäasetusten hallinnointiPiilota sähköpostiosoitteeni -ongelman korjaaminen: Sisäänkirjautuminen, hakeminen ja viestien vastaanottaminen
Tarvitsetko vielä apua?Tukitiimimme on valmiina auttamaan sinua.
Ota yhteyttä tukeen
Tilin sulkeminen