Zamykanie konta
Nie chcesz już korzystać z Indeed? Przykro nam, że rezygnujesz z naszych usług. Na tej stronie znajdziesz informacje dotyczące zamykania konta i spodziewanych konsekwencji tego procesu. Chcesz też usunąć swoje dane z platformy Indeed? Ta strona pomoże Ci zacząć.
Dwa sposoby zamykania konta
Opcja pierwsza: z poziomu ustawień konta
Pierwsze kroki
- Otwórz ustawienia konta.
- Kliknij Zamknij moje konto. Ten link znajdziesz pod swoim adresem e-mail.
- Wypełnij opcjonalną ankietę dotyczącą zamknięcia konta.
A jeśli link „Zamknij moje konto” jest niedostępny?
Możliwe, że masz konto pracodawcy. Skontaktuj się z nami. Zamkniemy to konto za Ciebie.
Czego można się spodziewać
Po zamknięciu konta wszystkie powiązane informacje zostaną usunięte. Nie możesz ponownie aktywować tego konta, ale zawsze możesz utworzyć nowe konto, używając tego samego adresu e-mail.
Opcja druga: poprzez usunięcie swoich danych
Pierwsze kroki
- Użyj formularza wniosku dotyczącego danych osobowych.
- Dowiedz się więcej o żądaniu udostępnienia danych lub ich usunięcia.
Czego można się spodziewać
- To działanie spowoduje usunięcie Twoich danych i zamknięcie konta.
- Ten proces może potrwać do 30 dni. Po otrzymaniu potwierdzenia, że żądanie zostało zrealizowane, możesz utworzyć nowe konto przy użyciu tego samego adresu e-mail.
- Jeśli masz połączone konta, usunięcie konta Indeed oznacza, że nie będziesz mieć możliwości logowania się w witrynie Glassdoor za pomocą tego samego loginu.
Co się stanie, jeśli masz połączone konta Indeed i Glassdoor?
- Zamknięcie konta Indeed oznacza, że nie będziesz mieć możliwości logowania się w witrynie Glassdoor za pomocą tych samych danych.
- Nadal będziesz mieć konto Glassdoor. Aby usunąć wszystkie swoje dane, musisz oddzielnie usunąć konto Glassdoor.
- Skontaktuj się z nami tutaj, jeśli potrzebujesz pomocy z połączonymi kontami.
Korzystanie z Indeed w przyszłości
Utwórz nowe konto, używając tego samego lub innego adresu e-mail.
Pomoc techniczna
Problem: Po zamknięciu konta nadal otrzymuję e-maile.
Rozwiązanie: Masz kilka kont? Sprawdź swoje subskrypcje e-maili, aby zapobiec otrzymywaniu niechcianych wiadomości.
Często zadawane pytania
Pytanie: Czy mogę zawiesić swoje konto?
Odpowiedź: Nie. Możesz jednak zrezygnować z otrzymywania powiadomień Job Alert, e-maili i innych powiadomień w ustawieniach komunikacji.