Κέντρο βοήθειας για
ΘέματαΟδηγοίΕπικοινωνία

Κλείσιμο λογαριασμού

Αποχωρείτε από το Indeed; Λυπούμαστε που αποχωρείτε. Σε αυτήν τη σελίδα, μπορείτε να δείτε αναλυτικά πώς να κλείσετε τον λογαριασμό σας και τι να περιμένετε από τη διαδικασία. Θέλετε να διαγράψετε και τα δεδομένα σας στο Indeed; Αυτή η σελίδα μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Οι δύο τρόποι για να κλείσετε έναν λογαριασμό

Πρώτη επιλογή: Από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας

Συμβουλή: Ελέγξτε τις ρυθμίσεις επικοινωνίας σας. Καταργήστε την εγγραφή σας από τυχόν ανεπιθύμητα email και ειδοποιήσεις πριν κλείσετε τον λογαριασμό σας.

Έναρξη

  1. Ανοίξτε τιςρυθμίσεις του λογαριασμού σας. 
  2. Κάντε κλικ ή πατήστε Κλείσιμο του λογαριασμού μου. Αυτός ο σύνδεσμος βρίσκεται κάτω από τη διεύθυνση email σας.
  3. Συμπληρώστε την προαιρετική έρευνα για το κλείσιμο του λογαριασμού.

Τι γίνεται αν ο σύνδεσμος «Κλείσιμο του λογαριασμού μου» δεν είναι διαθέσιμος;

Μπορεί να έχετε λογαριασμό εργοδότη. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να μπορέσουμε να κλείσουμε αυτόν τον λογαριασμό για εσάς.

Τι να αναμένετε

Όταν κλείσετε τον λογαριασμό σας, όλες οι σχετικές πληροφορίες θα αφαιρεθούν. Δεν μπορείτε να επανενεργοποιήσετε αυτόν τον λογαριασμό, αλλά μπορείτε πάντα να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό με την ίδια διεύθυνση email.

Δεύτερη επιλογή: Διαγράψτε τα δεδομένα σας

Έναρξη

  1. Χρησιμοποιήστε το έντυπο Αίτημα προσωπικών δεδομένων
  2. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την υποβολή αιτήματος για τα δεδομένα σας ή τη διαγραφή τους.

Τι να αναμένετε

  • Με αυτήν την ενέργεια, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν και θα κλείσει ο λογαριασμός σας. 
  • Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως και 30 ημέρες. Μόλις λάβετε επιβεβαίωση ότι το αίτημα έχει ολοκληρωθεί, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό με την ίδια διεύθυνση email.
  • Εάν έχετε συγχωνευμένο λογαριασμό , η διαγραφή του λογαριασμού σας στο Indeed σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια στοιχεία σύνδεσης για να συνδεθείτε στο Glassdoor.

Τι γίνεται αν οι λογαριασμοί σας Indeed και Glassdoor είναι συνδεδεμένοι;

  • Το κλείσιμο του λογαριασμού σας στο Indeed σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ίδια στοιχεία σύνδεσης για να συνδεθείτε στο Glassdoor.
  • Θα εξακολουθείτε να έχετε λογαριασμό Glassdoor.  Θα χρειαστεί να διαγράψετε ξεχωριστά τον λογαριασμό σας στο Glassdoor εάν θέλετε να διαγράψετε όλα τα δεδομένα σας.
  • Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ αν χρειάζεστε βοήθεια με τους συγχωνευμένους λογαριασμούς σας.

Χρήση του Indeed στο μέλλον

Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό χρησιμοποιώντας την ίδια διεύθυνση email ή μια διαφορετική διεύθυνση.

Τεχνική υποστήριξη

Πρόβλημα: Συνεχίζω να λαμβάνω email μετά το κλείσιμο του λογαριασμού μου

Λύση: Έχετε περισσότερους από έναν λογαριασμούς; Ελέγξτε τις συνδρομές email σας για να αποφύγετε τη λήψη ανεπιθύμητων email.

Συχνές ερωτήσεις

Ερώτηση: Μπορώ να θέσω σε παύση τον λογαριασμό μου;

Απάντηση: Όχι. Ωστόσο, μπορείτε να καταργήσετε την εγγραφή σας από ειδοποιήσεις εργασίας, email και άλλες ειδοποιήσεις στις Ρυθμίσεις επικοινωνίας σας.

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;

Περισσότερα σε αυτό το θέμα

Δημιουργία και διαχείριση κλειδιών πρόσβασηςΕπαλήθευση του αριθμού τηλεφώνου σαςΖητήματα επαλήθευσης τηλεφώνου: Βασική αντιμετώπιση προβλημάτωνΔιαχείριση ρυθμίσεων επικοινωνίαςΕπίλυση της Απόκρυψης του Email μου: Σύνδεση, Αίτηση και Λήψη Μηνυμάτων
Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια;Η ομάδα υποστήριξής μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει.
Επικοινωνία με την υποστήριξη
Κλείσιμο λογαριασμού