Центр підтримки для
ТемиПосібникиЗв’язатися

Меню налаштувань профілю: керування конфіденційністю

У меню налаштувань профілю можна змінити стан конфіденційності. Так роботодавці знатимуть, чи можуть вони переглядати вашу інформацію та зв’язатися з вами. На цій сторінці ви дізнаєтеся, де знайти таке меню, що означає кожен параметр і які дані роботодавці бачитимуть, а які — ні.

Важливо: ми оновлюємо ваш профіль на платформі Indeed. Ми поступово впроваджуємо зміни. Дякуємо за терпіння.

Початок роботи

Створіть обліковий запис або увійдіть у нього.

Якщо обліковий запис новий, під час реєстрації вам буде запропоновано скористатися меню налаштувань профілю.

Параметр за замовчуванням — Роботодавці не знаходитимуть вас. Ви в будь-який час можете змінити цей параметр на Роботодавці знаходитимуть вас.

Змінення меню налаштувань профілю

Де можна знайти це меню?

  1. Під час навігації натисніть Профіль або торкніться піктограми профілю.
  2. Щоб відкрити меню, натисніть або торкніться меню налаштувань, яке знаходиться біля розділу контактної інформації.

Що означає параметр «Роботодавці знаходитимуть вас»?

Ваш профіль видимий.

  • Роботодавці можуть рекомендувати вам вакансії.
  • Вони можуть переглядати певну інформацію у вашому профілі.
  • Роботодавці можуть зв’язатися з вами через систему обміну повідомленнями Indeed.

Дії

  • Перевірте й оновіть свій Досвід роботи.
  • Обов’язково перевірте, чи контактну інформацію зазначено правильно.
  • Підтвердьте адресу електронної пошти, прив’язану до облікового запису.

Що означає параметр «Роботодавці не знаходитимуть вас»?

Ваш профіль недоступний для пошуку.

  • Роботодавці можуть зв’язатися з вами лише за умови, що ви подали заявку.
  • Вони не можуть переглядати ваш стан пошуку роботи або бачити, чи подавали ви заявки на інші вакансії.
  • Дані вашого профілю, як-от контактна інформація, резюме чи досвід роботи, недоступні.
А ви знали? Дізнайтеся більше про інформацію профілю, якою ви ділитеся з роботодавцями, а якою — ні, і налаштування.
Чи була ця стаття корисною?

Більше за цією темою

Чому моє фото профілю видалено?Завантаження фото профілюЗавантаження файлу резюме у профільОновлення контактної інформації у вашому профіліПрофіль і налаштування: якою інформацією я можу ділитися з роботодавцями?
Усе ще потрібна допомога?Наша служба підтримки готова вам допомогти.
Звернутися до служби підтримки
Меню налаштувань профілю: керування конфіденційністю