Přidání nebo úprava předvoleb vyhledávání nabídek práce
Na stránce s předvolbami profilu si můžete uložit předvolby pro vyhledávání nabídek práce a své kvalifikace. V tomto článku vám vysvětlíme, jak přidat nebo upravit své předvolby a kvalifikace. Dozvíte se také, jak „preferované“ a „skryté“ podrobnosti ovlivňují nabídky práce, které se vám zobrazují. Vysvětlíme vám, kde můžete změnit nastavení a jak se toto nastavení zobrazuje v nabídkách práce.
Typy preferencí ve vašem profilu
Kvalifikace
Pomáhají nám určit vaše znalosti. Používáme je k tomu, abychom propojili vaše dovednosti a zkušenosti s nabídkami práce.
Kvalifikace zahrnují:
- Jazyky
- Nedávné pracovní zkušenosti
- Vzdělání
- Dovednosti
- Oprávnění
- Certifikace
Předvolby nabídek práce
Tyto předvolby nám říkají, jaký druh práce hledáte. Pomáhají nám zobrazovat nabídky práce, které odpovídají vašim potřebám.
Mezi předvolby pracovních míst patří:
- Názvy pracovních míst
- Pracovní oblasti
- Typy úvazků
- Pracovní doba
- Plat
- Doba dojíždění
- Přestěhování
- Práce na dálku
Skryjte nabídky práce s těmito podrobnostmi
Jedná se o podrobnosti, které u nabídky práce nechcete zobrazovat. Když sem přidáte položky, pokusíme se odfiltrovat nabídky práce, které je obsahují.
Předvolby, které najdete v nabídkách práce
Přehledy profilu
Přehledy profilu ukazují, jak vaše kvalifikace odpovídají požadavkům zaměstnavatele.
Zaměstnavatelé mohou uvést:
- Dovednosti
- Vzdělání
- Certifikace
- Jazyky
Podrobnosti o nabídce práce
Podrobnosti o nabídce práce ukazují, jak se vaše předvolby shodují s danou nabídkou.
Zaměstnavatelé mohou uvést:
- Plat
- Typ úvazku
- Směny a pracovní dobu
- Pracovní prostředí
Jak přidat nebo upravit předvolby
Ve vašem profilu
- Vytvořte si účet nebo se přihlaste.
- Klikněte nebo klepněte na Profil nebo klepněte na ikonu profilu.
- Přejděte dolů do části Zlepšete shody s nabídkou práce.
- Použijte ikonu plus pro přidání nebo ikonu tužky pro úpravu kvalifikací a předvoleb nabídek práce.
- Pokud chcete u položky Skrýt nabídky práce s těmito podrobnostmi cokoli odebrat, vyberte u ní možnost Znovu zobrazit.
Na vaší domovské stránce
- Přejděte na domovskou stránku Indeed.
- Pod uvítací zprávou najdete tlačítka pro plat a lokalitu.
- Modrá tlačítka znamenají, že jste danou předvolbu ještě nepřidali. Šedá tlačítka ukazují, co jste si uložili.
- Kliknutím nebo klepnutím na tlačítko můžete danou předvolbu přidat nebo upravit.
Skrytím nabídky práce
- U nabídky práce, která se vám nelíbí, vyberte ikonu palce dolů.
- Vyberte Poslat zpětnou vazbu.
- Klikněte nebo klepněte na Nemám zájem u podrobností, které se vás netýkají.
- Svůj profil aktualizujete výběrem možnosti Hotovo.
V nabídce práce
Přehled profilu
- Najděte Přehled profilu pod názvem zaměstnavatele.
- Otevřete rozevírací nabídky a přidejte nebo upravte podrobnosti.
- V případě potřeby vyberte možnost Uložit.
- Můžete také zvolit Ano nebo Ne, popřípadě Přeskočit.
Podrobnosti o nabídce práce
- Najděte Podrobnosti o nabídce práce pod názvem zaměstnavatele.
- Otevřete rozevírací nabídky a přidejte nebo upravte podrobnosti.
- V případě potřeby vyberte možnost Uložit.
Co můžete očekávat
- Změny se vám na profilu uloží okamžitě.
- Barvy ukazují, co se shoduje a co se naopak neshoduje.
- Vaše předvolby se ve výsledcích vyhledávání nabídek práce nezmění.
Jak vaše předvolby ovlivňují výsledky vyhledávání
Nabídky práce, které odpovídají vašim požadavkům
Toto jsou podrobnosti, u kterých jste uvedli Ano nebo je přidali jako předvolby. Pomáhají vám tím, že:
- Zobrazují na vaší domovské stránce více nabídek práce, které odpovídají vašim zájmům
- Zvýrazňují shodné podrobnosti v přehledech profilu a podrobnostech o nabídce práce
- Ponechávají některé nabídky práce s neúplnou shodou, abyste nepřišli o příležitosti
Nabídky práce, které skryjete nebo o které nemáte zájem
Toto jsou podrobnosti, u kterých jste uvedli Ne nebo je označili jako Nemám zájem. Pomohou vám tím, že:
- Skryjí nabídky práce na vaší domovské stránce a v e-mailových upozorněních, které obsahují tyto podrobnosti.
- Nebudou zobrazovat nabídky práce, které jste skryli, ve výsledcích vyhledávání, pokud se je nerozhodnete znovu zobrazit.